Buurtcentrum de Pelikaan

Buurtactiviteiten, ontspanning, educatie, zaalverhuur, vergaderfaciliteiten, keuken

Loopgroep Zaanstreek

De vereniging Loopgroep Zaanstreek is opgericht op 18 augustus 2017, ingeschreven op 11 september 2017 als loopgroep bij de Atletiekunie . De Loopgroep is opgericht door 3 zeer ervaren hardlooptrainers die door de Atletiekunie zijn opgeleid en over een trainerslicentie beschikken. Zij hebben elk de ervaring van decennia hardlopen.

Slechts een klein percentage hardlopers loopt in verenigingsverband. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat hardlopers de vrijheid om zelf te kiezen wanneer men gaat hardlopen, erg plezierig vindt. Aan de andere kant willen zij ook veiligheid, sociale binding en technische adviezen.

Als loopgroep willen wij de hardlopers, die nog niet in verenigingsverband lopen, de mogelijkheid bieden om in een gelijkgestemde groep, sociaal en op een veilige manier, hard te lopen. Dat alles onder leiding van zeer ervaren en deskundige trainers, die elke loper de juiste looptechnische adviezen geeft.

Waar en wanneer

Onze trainingen starten iedere dinsdag en donderdagavond om 19:15 uur vanaf Buurtcentrum De Pelikaan, Kervelstraat 185a 1562 AJ te Krommenie. In het buurtcentrum is er gelegenheid om kleding en eventuele waardevolle zaken achter te laten in een afgesloten ruimte.

Na afloop van de training is er gelegenheid om een drankje te nuttigen aan de bar van de Pelikaan.

Voor meer informatie over onze activiteiten, tarieven en de mogelijkheid tot inschrijven kunt u terecht op de website van Loopgroep Zaanstreek.