Buurtcentrum de Pelikaan

Buurtactiviteiten, ontspanning, educatie, zaalverhuur, vergaderfaciliteiten, keuken

Faciliteiten en Verhuur

Buurtcentrum de Pelikaan biedt voor het houden vergaderingen en bijeenkomsten of het geven van een cursus, workshop of training de onderstaande faciliteiten.

Zaalverhuur

Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid met openbaar vervoer of eigen vervoer is de Pelikaan een ideale locatie voor het houden van vergaderingen, bijeenkomsten en het organiseren van cursussen. De ruimtes variëren in grootte en u kunt ook meerdere ruimtes tegelijk huren voor eenmalige bijeenkomsten. Voor alle vergaderfaciliteiten kan worden gezorgd.

Disclaimer:

Bij het huren van een ruimte in buurtcentrum De Pelikaan geldt de volgende voorwaarde:

Als de huur wordt geannuleerd korter dan 48 uur van tevoren worden er kosten in rekening gebracht door De Pelikaan aan de huurder.

Catering

De Pelikaan beschikt over een uitstekende catering, die vanuit de eigen professionele keuken aangeboden wordt. Er wordt gebruik gemaakt van plaatselijke toeleveranciers bij de voorbereiding. De catering wordt desgewenst aangeboden bij de verhuur van ruimten. Ook meer uitgebreide arrangementen kunnen verzorgd worden, zoals bijvoorbeeld een uitgebreide lunch.

Keuken

Voor het verzorgen van de catering beschikt buurtcentrum de Pelikaan over een professionele moderne keuken. Daarnaast wordt de keuken maandelijks gebruikt voor het eetcafe. De keuken is eveneens beschikbaar voor het organiseren van een kookclub of het geven van een kookcursus.

Audiovisueel

De Pelikaan beschikt over geavanceerde apparatuur voor het verzorgen van muziek, film- en diapresentaties.

Wi-Fi Netwerk

De Pelikaan beschikt over een draadloos netwerk.
Dit Wi-Fi netwerk is gratis voor de bezoekers van de Pelikaan en onder het genot van een kopje koffie (niet gratis) kunt u gebruik maken van Internet.

Meer weten?

Informeer naar de mogelijkheden en onze gunstige tarieven bij onze beheerder: info@buurtcentrumdepelikaan.nl
Telefoon 075 – 628 5660.