Buurtcentrum de Pelikaan

Buurtactiviteiten, ontspanning, educatie, zaalverhuur, vergaderfaciliteiten, keuken

Inge van der Ploeg

Bestuur - Secretaris

Ik ben Inge van der Ploeg, getrouwd met Ad van der Ploeg en samen hebben we veel plezier van onze hond Rex. Geboren 4-7-1947 in Haarlem. Ik woon op de Ruimtevaartlaan 64, in Krommenie.

Ik ben in mijn werkzame leven HVO (Humanistisch vormend onderwijs) gastdocente geweest op basisscholen in de groepen 6, 7 en 8.
Ik ben 34 jaar bestuurslid geweest van de Zaanse Stichting Dierenzorg en ik was daarbij coördinator inspectie dierenwelzijn. Ook deed ik de redactie van het verenigingsblad.

Sinds 2017 ben ik voorzitter van de stichting vrienden van het Agathepark. Toen ik kwam was dit park erg verwaarloosd en wij hebben het met een enthousiaste groep vrijwilligers weer opgeknapt en het is nu de trots van Krommenie.

Daarnaast ben ik secretaris van de Dorpsraad i.o. Krommenie.

Ik had nog tijd over en er bleek een vacature in het bestuur van De Pelikaan te zijn voor secretaris. Ik vul deze plek graag in en houd me ook bezig met wat P.R. Een buurtcentrum is van groot belang voor de gemeenschap en ik verleen hier graag mijn medewerking aan.

Inge van der Ploeg
Krommenie tel. 06 4635 4094